Partners

DPO shape

DE PARTNERS VAN DPO CONSULTANCY

Microsoft
PARTNERSHIP MICROSOFT

Er is meer nodig dan een sterke oriëntatie op IT-middelen- en oplossingen om de inbedding en borging van de GDPR succesvol te laten verlopen. Zeker als het gaat om de technische en organisatorische maatregelen. In dat kader heeft Microsoft een partnership gesloten met DPO Consultancy om een gezamenlijke propositie te kunnen bieden op de onderdelen People en Proces.

Microsoft heeft DPO Consultancy bereid gevonden om binnen het Modern Workplace Concept (plaatje nog toevoegen) flankerend te kunnen optreden bij bovengenoemde onderdelen. De overige partners van Microsoft kunnen zich concentreren op hun core business, de techniek. DPO Consultancy biedt aanvullend een onafhankelijke oplossing voor de andere onderdelen. De dienstverlening van DPO Consultancy is hierbij verdeeld over 2 hoofdonderdelen: consultancy (assessments, implementatietrajecten en DPO as-a Service) en opleidingen (van E-learning tot opleidingen tot Data Protection Officer).

PARTNERSHIP ESET

“Het maximale halen uit technologie in een veilige digitale wereld.” Dat is de missie van ESET. De samenwerking tussen DPO Consultancy en ESET is dan ook een uiterst goede combinatie. Gezamenlijk hebben DPO Consultancy en ESET een IT-Security/ Risico assessment-tool ontwikkeld waarmee organisaties inzicht krijgen in de ‘weak spots’ en wat dit risico inhoudt.

De (potentiele) klanten worden volledig ontzorgd in het aantoonbaar maken van compliance in het kader van de GDPR. Waar ESET de technische middelen heeft om haar klanten te ondersteunen, levert DPO Consultancy de oplossingen op juridisch en organisatorisch gebied. De samenwerking met DPO Consultancy is een ideale toevoeging op het brede security portfolio van ESET.

Lees de whitepaper

OVERIGE PARTNERSHIPS

AANWEZIG BIJ

Hoe kunnen wij u en uw organisatie van dienst zijn?

NEEM CONTACT MET ONS OP