Over ons

DPO shape

OVER ONS

EXPERTS IN PRIVACY & DATA PROTECTION

Voor veel organisaties vormt het GDPR-compliant worden en blijven een enorme uitdaging. Het ontbreekt doorgaans aan de vereiste expertise (kennis, kunde en vaardigheid) en aan de noodzakelijke capaciteit om de eigen organisatie compliant te maken én te houden. Anders dan andersoortige aanbieders van diensten op dit gebied, zoals advocatenkantoren, ICT-leveranciers en accountantskantoren, legt DPO Consultancy zich uitsluitend toe op het begeleiden van organisaties bij het realiseren van hun dataprivacy uitdagingen, waaronder GDPR-compliant worden en blijven.

ONS VAK IS PRIVACY & DATABEVEILIGINGS MANAGEMENT

Ons team bestaat uit zeer ervaren professionals op het gebied van privacy management in het algemeen en gegevensbescherming in het bijzonder. Daarnaast onderscheiden wij ons door een integrale, pragmatische maatwerk-aanpak van alle aspecten van het privacy management: de techniek, administratieve en procedurele aspecten, bewustwording en cultuur, en profilering en communicatie.

UW CONCURRENTIEVOORDEEL
DPO Consultancy helpt organisaties naar een veiligere en meer privacy bewuste omgeving. Zowel online als offline. De kracht van DPO Consultancy ligt in het combineren en integreren van compliance, informatiemanagement en techniek. Wij buigen bestaande uitdagingen om naar situaties waarin u privacy bewustzijn en compliance als competitief voordeel kunt gebruiken.
VOLLEDIGE ONTZORGING

Ons doel is om uw medewerkers te ontzorgen als het gaat om de verwerking van persoonsgegevens. Zij moeten zich kunnen concentreren op hun core business. Dit doen wij door processen op een overzichtelijke en intuïtieve wijze in te richten. Wij gaan uit van een samenwerkende aanpak waarbij wij de processen rondom veilig datamanagement binnen en buiten uw organisatie optimaliseren. Bovendien besteden wij uitgebreid aandacht aan een natuurlijke bewustwording bij uw medewerkers.

Onze aanpak is pragmatisch en toegankelijk. Het uitgangspunt is een passie voor mens, techniek en proces.

Hoe kunnen wij u en uw organisatie van dienst zijn?

NEEM CONTACT MET ONS OP